Sivu 1/1

Palvelimen vaihto

Lähetetty: Su Loka 29, 2017 7:17 pm
Kirjoittaja Tousta
Palsta on siirretty uudelle palvelimelle ja jatkossa käytetään vanhaa teemaa. Tällä hetkellä palsta on palautettu n. kuukauden takaisesta varmuuskopiosta, joten osa viesteistä saattaa vielä puuttua.

Tyhjennä selaimesi välimuisti ja cookies -tiedostot, jos kirjautuminen ei toimi oikein. Verkkotunnuksen IP-osoite vaihtui uuteen ja DNS-ohjauksen tietojen päivitys saattaa kestää pienen hetken.

Pahoittelut vanhan foorumin aiheuttamasta ylimääräisestä vaivasta käyttäjille!

-Ylläpito

Re: Palvelimen vaihto

Lähetetty: Su Loka 29, 2017 8:45 pm
Kirjoittaja Silversebring
Eli viestit päivittyvät sitten aikanaan, vai menetettiinkö tuo kuukausi, samoin kun aikoinaan menetettiin koko "vanha" foorumi?
Törkeää, ettei edes ylläpitoa varoitettu tuosta tapatalkkiin vaihtamisesta etukäteen? Nää hemmetin teitokonepellet kehittelee koko ajan uusia juttuja kehuakseen niillä kavereilleen ja siinä unohtuu, että 90% käyttäjistä on tavallisia loppukäyttäjiä ja eivät halua kuin toimivan ohjelman. Sama homma töissä ja vapaa-ajalla valloillaan.

En tarvitse mitään erikoisia ominaisuuksia tällaiseen normaaliin kirjoittamiseen eikä varsinkaan, että pääsisin jollain samalla tunnuksella ja salasanalla miljoonaan erilaiseen "keskusteluun". Eikös se tapatalk näin mainostanut siinä kirjautumisikkunassa?

Re: Palvelimen vaihto

Lähetetty: Su Loka 29, 2017 11:17 pm
Kirjoittaja Tousta
Tapatalkin ideana tosiaankin on keskittää saman käyttäjän yhteisöt ns. saman katon alle. Tuossa edellisellä palveluntarjoajalla oli ajatuksena tuoda ominaisuutena tuo käyttöön, koska mobiililaitteiden osuus ylitti 50% kaikesta liikenteestä foorumeille.

Ajatuksena ihan hyvä, toteutuksena huono. Asiasta ei tullut mitään infoa etukäteen eikä tuota ominaisuuttakaan saanut pois käytöstä :roll:

Positiivisena asiana: nyt ollaan kotimaisen hosting yhtiön mukana ja yllätyksiä ei pitäisi ilmaantua. Suomenkielisen paketin saamme asennettua heti, kun saadaan varmuus tuoreemman tietokantakopion mahdollisuudesta.

Re: Palvelimen vaihto

Lähetetty: Su Loka 29, 2017 11:59 pm
Kirjoittaja jukra
Kiitokset tousta homman hoitamisesta ja vieläpä melko ripeästi. Niinhän siinä oli käynyt kuten epäilinkin. Hieman säikäytti, kun tätä palstaa tulee kuitenkin lähes päivittäin seurattua.

Re: Palvelimen vaihto

Lähetetty: To Tammi 04, 2018 10:43 am
Kirjoittaja Subbe99
Tapatalk plugari on ihan hyvä ominaisuus. Olen sellaiset asentanut kahdelle laudalle jossa tämä sama boardi-softa. Toinen lauta jenkeissä ja toinen täällä Suomessa. Toimin molempien lautojen adminina.

Asiasta kukkaruukkuun.
Saisko alueen johon voi uppia erilaisia manuaaleja?
Noissa linkitetyissä on aina se ongelma, että linkki voi olla hetken päästä kuollut ja sitä manuaalia ei sitten löydy enää kirveelläkään.

Re: Palvelimen vaihto

Lähetetty: To Tammi 04, 2018 5:26 pm
Kirjoittaja Tousta
Subbe99 kirjoitti:
To Tammi 04, 2018 10:43 am
Saisko alueen johon voi uppia erilaisia manuaaleja?
Noissa linkitetyissä on aina se ongelma, että linkki voi olla hetken päästä kuollut ja sitä manuaalia ei sitten löydy enää kirveelläkään.
Tässä on ihan varteenotettava ja hyvä idea, joka ei olisi kovinkaan hankala toteuttaa. Haasteena tässä kuitenkin ovat tekijänoikeudet ja tekijänoikeudella suojatun materiaalin levittäminen ilman asianomaisia lupia (esim. Haynes -oppaat, tehtaan huoltokäsikirjat jne). Käyttäjien itsetekemät materiaalit, kuten vaikka jokin itsekirjoitettu ja kuvitettu huolto-ohje (esim. PDF) voidaan tekijän näin pyytäessä ladata palvelimelle.