Keskustelun säännöt

Sivustoon liittyvät tiedotteet sekä uutiset
Admin
Ylläpito
Ylläpito
Viestit: 9
Liittynyt: Ke Syys 24, 2014 1:30 pm

Keskustelun säännöt

Viesti Kirjoittaja Admin » Pe Syys 26, 2014 2:11 am

Keskustelun säännöt

Yleistä

ChryslerClubFinland.com keskustelupalstalla kuka tahansa voi aloittaa viestiketjun, lueskella olemassaolevia viestejä sekä vastata niihin. Viestiketjuihin vastaaminen, aloittaminen sekä muu keskusteluun osallistuminen vaatii käyttäjältä rekisteröitymisen.
Rekisteröityminen on ilmaista ja ei velvoita käyttäjää mihinkään. Rekisteröityessä käyttäjä valitsee itselleen nimimerkin, jonka tulee noudattaa ns. hyvän maun sekä -tavan mukaisia ajattelumalleja. Nimimerkin ei tarvitse olla käyttäjän oma oikea nimi, jos käyttäjä näin itse päättää. Rekisteröityessä käyttäjän IP-osoitetta, sähköpostiosoitetta sekä käyttäjänimeä verrataan automaattisesti StopForumSpam.com -palvelun tietokantaan tunnetuista roskapostittajista ja rekisteröityminen voidaan evätä. Ongelmatapauksessa käyttäjää suositellaan olemaan yhteydessä ylläpitoon.

Valittua nimimerkkiä ei voi jälkeenpäin muuttaa itse, muutoksia nimimerkkeihin voi pyytää ylläpidolta yksityisviestillä. Ylläpito ei koskaan tiedustele käyttäjän salasanaa yksityisviestein eikä sähköpostilla käyttäjältä. Mahdolliset kalasteluyritykset voi ilmoittaa suoraan ylläpidolle. Älä luovuta salasanaasi muille.

Sähköposti lähetetään käyttäjille tarvittaessa osoitteesta yllapito -miukumauku- chryslerclubfinland.com

Sisältö

Julkaistut viestit ovat käyttäjien omia mielipiteitä sekä kirjoituksia eikä ylläpito vastaa tietojen oikeellisuudesta millään lailla. Ylläpito seuraa keskustelujen sisältöä ja asiattomat viestit sekä sisältö poistetaan sivustolta, jonka seurauksena käyttäjää huomautetaan asiasta.

Käyttäjän havaitessa mahdollisesti loukkaavaa sisältöä voi viestin / ketjun raportoida suoraan ylläpidolle painamalla huutomerkin (!) näköistä nappia viestissä.

Käyttäjän julkaistessa uuden viestiketjun tai vastatessa olemassaolevaan viestiketjuun suoritetaan tietokantahaku StopForumSpam.com -palvelun tietokantaan. Tietokannan tietoja tunnetuista roskapostittajista verrataan mm. käyttäjän nimimerkkiin sekä IP-osoitteeseen roskapostittamisen (robottien lähettämät automatisoidut viestit) estämiseksi.

Asiattomaksi katsotaan seuraavanlaiset viestiketjut sekä kommentit:

* Poliittiset kannanotot, uskonnolliset kirjoitukset
* Rikoksiin yllytys, väkivallalla uhkaaminen tai muu rikollinen toiminta
* Rasistiset sekä alatyyliset kommentit
* Linkit sivustoihin, jotka loukkaavat tekijäinoikeutta tai vahingoittavat käyttäjien tietoturvaa (ml. torrent -sivustot, kaikki "warez" -sivustot)
* Muiden käyttäjien kommentointi julkisesti, valitukset voidaan osoittaa ylläpidolle yksityisviestien muodossa. Positiivinen ja kannustava palaute on sallittua
* Ns. nettitrollaus, tarkoituksella provosoivat viestit
* Syrjintä

Sivuston ylläpidon tunnistaa tummanpunaisesta nimimerkistä sekä Ylläpito -tekstistä nimimerkin alla. Moderaattorit tunnistaa vihreästä nimimerkistä sekä Moderaattori -tekstistä nimimerkin alla. Tavallisilla käyttäjillä nimimerkki on sinisellä.

Moderoinnissa käytetään kuitenkin maalaisjärkeä, jotta keskustelu saadaan pidettyä siistinä ja asiallisena.

Rekisteröityminen sekä keskusteluun osallistuminen katsotaan näiden ehtojen hyväksymiseksi.

Ylläpito varaa oikeuden muuttaa sääntöjä milloin tahansa
-Ylläpito

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija