Uusi alku

Sivustoon liittyvät tiedotteet sekä uutiset
Admin
Ylläpito
Ylläpito
Viestit: 9
Liittynyt: Ke Syys 24, 2014 1:30 pm

#1

Viesti Kirjoittaja Admin » To Syys 25, 2014 12:13 am

Tervetuloa uudelle Chrysler Club of Finland -keskustelupalstalle.

Tämän foorumin on tarkoitus jatkaa siitä mihin vanha oranssinsävyinen CCoF jäi vain muutamia viikkoja sitten. Käyttäjät voivat rekisteröityä uudelleen käyttämällä samaa sähköpostiosoitetta sekä nimimerkkiään, sillä vanhat tunnukset eivät toimi tällä foorumilla.

Uutta tällä foorumilla:

Uusi helpommin muistettava, oma verkkotunnus www.ChryslerClubFinland.com
Uusi ulkoasu
Siistitty lista päänäkymällä
Uusi, luotettavampi palveluntarjoaja
Uusi, aktiivinen ylläpito
Uusi ohjelmistoversio palstasta

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä vanhalle palstalle tapahtui? Miksi?
Vanhan palstan palveluntarjoaja lopetti toimintansa jonka johdosta palvelimet todennäköisesti suljettiin lopullisesti. Palvelun etusivulla ei elon merkkejä, josta saattoi päätellä lopun olevan lähellä. Joskus verkkosivustot vain kuihtuvat pois ilman sen suurempia syitä. Yleensä syynä kuitenkin on raha jota ilmaisten palveluiden ylläpito vaatii. Kulut todennäköisesti kasvoivat tuloja suuremmiksi ja tämän vuoksi sivustot suljettiin ilman huomautusta loppukäyttäjille.

Miksi perustitte uuden palstan?
Vanhalla palstalla oli paljon hyviä vinkkejä Chryslerin omistavilta autoilijoilta ja palsta oli kuollessaan vielä aktiivinen. Ennen uuden sivuston perustamista ei internetin syövereistä löytynyt muuta yhtenäistä keskustelupalstaa. FaceBookissa oleva ryhmä toimi pelastusveneenä sinne liittyneille jäsenille. Kuitenkaan kaikki eivät ole Facebookissa tai eivät halua liittyä ryhmään, joten erillinen keskustelupalsta on silti paras vaihtoehto avoimelle keskustelulle. Tämän lisäksi pystymme hallitsemaan palstaa paremmin sekä tiedottamaan asioista, jos tarve vaatii

Maksaako liittyminen jotain?
Jäseneksi liittyminen ei maksa mitään.

Miksi sivusto on englanniksi?
Sivusto on tällä hetkellä englanninkielinen, mutta keskusteluissa käytetään suomen kieltä. Selvitämme mahdollisuutta saada suomenkielinen kielipaketti asennettua palstalle.

Minulla jäi jotain vanhalle sivustolle, onko se mahdollista palauttaa?
Tietojen palautus vanhalta sivustolta ei ole mahdollista. Kopioita tietokannasta tiedusteltiin moneen otteeseen palveluntarjoajalta, mutta vastausta ei joko saatu tai vastaus oli kielteinen. Tämän vuoksi kaikki palstalla sijainnut tieto on ainakin toistaiseksi menetetty. Vanhan sivuston ylläpitoon ei myöskään saada yhteyttä, sillä yhteystiedot puuttuvat

Kaikki ovat tervetulleita osallistumaan keskusteluun, tehdään tästäkin palstasta / foorumista vähintään yhtä hyvä kuin edeltäjästänsä.

-Ylläpito

Lukittu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija