Pacifica Hybrid Suomeen

Yleisesti autoiluun ja autoihin liittyvät keskustelut
JussiPelto
Uusi jäsen
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: To Loka 15, 2020 1:42 am

#1

Viesti Kirjoittaja JussiPelto » To Loka 15, 2020 1:56 am

Tervehdys,

Olen muuttamassa Texasista Suomeen ja meillä on täällä ollut loistava 2019 vuosimallin Chrysler Pacifica Plug-In hybrid. Muutama päivä sitten aloin pähkäilemään olisiko kyseisen auton tuonti Suomeen millään tavalla järkevää. Varsinkin auton päästöt mietityttää ja miten ne voidaan esittää viranomaisille. Auto on EY tyyppihyväksymätön ja en ole löytänyt mitään päästö sertifikaattia millä päästöt voidaan esittää viranomaisille. Onko kukaan tuonut kyseistä autoa suomeen tai tiedättekö jonkun joka on tämän rohkean liikkeen tehnyt?

Verohallinnon sivuilta löytyi syyskuulta 2019 yksi auto joka oli tuotu Suomeen ja sille oli tullut autoveroa noin 2500 euroa. Se mistä tämä auto on tullut ja miten päästöt on määritelty olisi mielenkiintoinen tieto.

Myös auton huolto Suomessa arveluttaa. Minne asti täytyy lähteä autoa korjaamaan ja löytyykö hybridien korjausta lainkaan. Ainakin täällä näiden hybridien huoltoon suhtaudutaan paikallisissa korjaamoissa tarkemmin kuin ei hybridien tai täyssähkö autojen huoltoon.

korgie
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 39
Liittynyt: To Touko 21, 2020 8:07 am

#2

Viesti Kirjoittaja korgie » To Marras 26, 2020 12:11 am

MUTU voi olla huolto ja varaosien saanti hiukan haasteellista, jos ei vastaavaa autoa markkinoida Euroopassa. Rekisteröimisen kanssakin voi tulla harmaita hiuksia, jos ei autoa ole valmistettu täyttämään kaikkia EU-alueen säädöksiä.

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija