Sivu 1/1

#1

Lähetetty: Pe Loka 28, 2016 5:16 pm
Kirjoittaja joksa
Kellään moisesta kulkineesta kokemuksia/huhuja naapurin/työkaverin/appiukon työkaverin kummin kaimoilta? Halpoja alkavat olla vai ostaakko ennemmin -04 -06 sebu?

#2

Lähetetty: Pe Loka 28, 2016 5:41 pm
Kirjoittaja Silversebring
Syksyllä kävin ajamassa kaverin caliberin, noin vertailun vuoksi. Oli kyllä yksilö johon oli tehty ruostesuojaus ja äänieristyskäsittely suhteellisen nuorena ja vähän ajettuna. Oli hiljainen ja miellyttävä. Ikävä vain että oli manuaali. Tavaratila on kyllä pieni. Väittäisin, että sebuun mahtuu enemmän matkatavaroita tai ainakin turvallisemmin, etteivät ole takaraivossa jarrutettaessa. Ko. yksilössä ei ole vikoja ollut. Normaaleja kulutusosia vaihdettu. Omistaja on sen verran tarkka, eetä jos auto olisi susi olisi se jo vaihtunut.

Tehotonhan tuo on, SRT:ssä olisi tehoa, mutta ei ole automaattina näkynyt.

#3

Lähetetty: To Syys 07, 2017 8:22 pm
Kirjoittaja hentpe
Tuli itselle ostettua 2007 2,0 SXT CVT automaatilla. Mittarissa 105tkm. Kokemukset tähän asti muutoin positiivisia paitsi, että eikös tässä yksilössä ole just se näitä riivaava TIPM-modulin eli moottoritilan sulakerasian vika. Alkoi vasemman ajovalon sammumisella. Ostin toisen osan kolariautosta mutta sen kanssa autosta hävisi tehot ja airbagin valo syttyi palamaan. No vanha takaisin ja nyt ei enää toimi takalasin pyyhin.
Uusi maksaa reilut 1700€ + vaihto ja ohjelmointityöt joten ei kiitos. Onnistuin bongaamaan just saman ikäisen ja mallisen käytetyn modulin toisaalta mut sitä ei ole vielä kotiutettu ja kokeiltu.
Hiukan muovinenhan tämä on mutta muutoin on mennyt ihan ok. Tuli 2002 Neonin tilalle ja tuntuu menevän ainakin pienemmällä aineella kuin Neoni.