Sivu 1/1

Keskuslukituksen kauko-ohjaus

Lähetetty: Ma Maalis 14, 2016 6:19 pm
Kirjoittaja Starglazer
Hei!

Uusi Stratuksen omistaja ilmoittautuu :D On se hieno peli. Varustelu on vaan sen verran perusmalli että keskuslukituksen kaukosäätö puuttuu. Onko joku asennellut tarvikekauko-ohjainta Stratukseen? Miten onnistuu helpoiten? Missähän keskuslukituksen boksi sijaitsee?

Re: Keskuslukituksen kauko-ohjaus

Lähetetty: Ma Maalis 21, 2016 11:05 pm
Kirjoittaja vootilaane
Ohjaus boxia ei tarvitse olla/tai löytää jos ovissa on sähkömoottorit kytket vaan kuljettajan ovessa oleviin johtoihin. :)
Nii ja asennusohjeet tulee yleensä tarvike boxin mukana :D

Re: Keskuslukituksen kauko-ohjaus

Lähetetty: Ti Maalis 22, 2016 6:57 pm
Kirjoittaja Starglazer
Terve!

Kiitos vastauksesta. Jotenkin vierastan ajatusta asentaa boksia oven sisälle. No ovien lukkojen ja keskuslukituksen napit menevät kojelaudan päässä olevaan boksiin. Katselen miten sinne saisi asennettua ja jos/kun saan sen toimimaan niin laitan tännekin tiedon asiasta.

Re: Keskuslukituksen kauko-ohjaus

Lähetetty: Ti Heinä 19, 2016 10:26 am
Kirjoittaja Starglazer
No niin, tämä tuli tutkittua. Ohjaus on toteutettu sen verran eksoottisesti että tarvikekaukosäätöä ei ole helppo toteuttaa. Periaattessa tarvikeboksi pitäisi kytkeä avaus- ja sulkemispulssin antaviin johtoihin mutta Stratuksessa ohjaus on toteutettu yhdellä johdolla. Kytkimessä on neljä johtoa mutta vain yksi menee ohjausboksille. Ohjaus tapahtuu kojelaudan päässä olevasta sulakerasian kanssa yhtä osaa olevassa BCM moduulissa. Sieltä löytyy joka moottorin ja katkaisijoiden johdot.
Jos kaukosäädön haluaisi toimimaan niin helpoin olisi poistaa alkuperäinen keskuslukitus käytöstä kokonaan ja korvata tarvikesarjalla.