Sivu 1/1

#1

Lähetetty: La Heinä 01, 2017 8:56 am
Kirjoittaja Craisu300C
Moikka,
Onko kellään ollut samaa oiretta:

Ajaessani normiajoa esim. 60/kmh, yhtäkkiä radiosta lähtee virrat pois ja parkkitutkan valot alkaa palamaan hetkeksi ( ei piippaa, vaan pelkkä valo palaa), sen jälkeen kaikki palautuu taas normaaliksi - radioon tulee virrat päälle ja parkkitutkan valo lakkaa palamasta. Välillä myös suuntavilkku on alkanut toisinaan vilkuttamaan vain kerran (normaalisti vilkuttaa kolme kertaa yhdella painalluksella). Joskus harvoin tulee teksti: "service park assistant".
Parkkitutkaviat tulevat ja menevät, esimerkiksi tänään ei ole temppuillut ollenkaan, eilen taas teki noita edellä mainittuja oireita jatkuvasti.

HUOM! takapuskuri on irroitettu ja anturit sekä niissä oleva johtosarja tsekattu (Autokusetuksessa puskurin maalauksen yhteydessä) eli vika ei pitäisi olla niissä. Onko ideoita missä vika voisi olla?

Auto on 300 C Sedan CRD vm 2006.

#2

Lähetetty: Ke Helmi 20, 2019 4:10 pm
Kirjoittaja timppa
itsellä saman vuotinen 3.0 touring.just samat viat ja mulla lisäksi sammuttaa joskus penkinlämmittimen(ei aina)ja joskus jos on parkit tai pitkät päällä käyttää lyhyillä silloin kun soittimesta katkee virta(aika harvoin).kahden eri korjaamon testerit sanoivat ,että peruutustutkan impulssi heikko.minulla on valot kytketty siten,että 0-asennossa syttyy ajovalot kun laittaa virrat päälle,myös pitkät valot toimii 0-asennossa(ei lisävalot eikä takasumuvalo).mitenkähän sais muutettua normaaliksi,kun joku epäili että viat voi johtua valojen kytkennästä.tai voihan peruutustutkan moduli olla viallinen ja missäkähän moduli siaitsee.jos joku osaisi vastata näihin ongelmiin olisi mukava juttu.

#3

Lähetetty: To Syys 10, 2020 9:12 pm
Kirjoittaja NIPA
Itellä oli samoja oireita ja lisäks vielä nopeusmittari seilas ees taas ja välillä mittaristoon sytty useita varoitusvaloja, jotka poistui uudelleenkäynnistyksen jälkeen. Kaikki viat korjaantui xenon-valojen korkeussäätöyksikön vaihdolla, joka syötti väylään virheellistä tietoa. Yksikkö sijaitsee moottoritilan oikealla puolella sähköboxin ja umpion välissä.