Cirruksessa ajonesto päällä?

Vanhempien sekä Suomessa harvinaisempien mallien palsta. Mm. LeBaron, New Yorker, Viper, Crossfire, Vision yms
Dunkku
Uusi jäsen
Uusi jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: Ma Tammi 25, 2016 11:09 am

#1

Viesti Kirjoittaja Dunkku » Ma Tammi 25, 2016 11:34 am

Morjens...tuli syksyllä tollanen -99 lxi malli hommattua....muuten hyvä mut sillontällön antaa vääriä positiivisia hälyjä.... noh asiaan...alko kovilla pakkasilla palamaa brake ja airbag valot eikä vilkut toiminu kumpaankaa suuntaan..ajelin kotia parkkiin ja kokeilin käynnistää mut ei sitten inahtanutkaan

Nyt sunnuntaina kun kelit lauhtui kokeilin uudestaan...sama juttu, ei edes yritä pyörittää mutta hälyvalot oli tosin hävinny....ja startatessa nyt brakevalo välkkyy.....liekkö menny sitten ajonesto päälle tms. kellään mitään rakentavia ideoita moiseen? :)

Sähköpeilit, ajovalot, pyyhkimet, sisävalo, radio yms toimii

Minivanfan
CCoF-Addikti
CCoF-Addikti
Viestit: 159
Liittynyt: La Heinä 11, 2015 11:12 pm
Merkki: Chrysler
Malli: Town&Country
Vuosimalli: 2003
Iskutilavuus: 3.3

#2

Viesti Kirjoittaja Minivanfan » To Tammi 28, 2016 8:54 am

Kokeile antaa apusähköä.

Mopadi
Tietäjä
Tietäjä
Viestit: 54
Liittynyt: Ma Maalis 23, 2015 10:22 pm
Merkki: Chrysler
Malli: Voyager
Vuosimalli: 1999
Iskutilavuus: 2,4 I4
Varustetaso: SE

#3

Viesti Kirjoittaja Mopadi » To Tammi 28, 2016 10:12 pm

Oireileeko mittaristo? Aina ei välttämättä tee edes sitä kun ajonesto menee päälle jos sieltä löytyy se tehdastekoinen kylmäjuotos. Täältäkin varmaan löytyy infoa siitä.

Ja juu, vois olla häjy akkukin.
.." eihän se täydellinen ole, mutta tyhjää parempi".. -Chrysler Voyager -99 2.4L

Crossfire
Uusi jäsen
Uusi jäsen
Viestit: 5
Liittynyt: Ma Touko 01, 2017 7:26 pm

#4

Viesti Kirjoittaja Crossfire » Ke Touko 03, 2017 4:54 pm

Meidän crossfire oireili samoin. Apu löytyi YouTubesta haulla crossfire wont start. Löytyykö apu sullekin?

Dunkku
Uusi jäsen
Uusi jäsen
Viestit: 3
Liittynyt: Ma Tammi 25, 2016 11:09 am

#5

Viesti Kirjoittaja Dunkku » Su Huhti 21, 2019 10:28 pm

Sori ku meni näi kauas vastaus... siinä oli sulakkeesta takapyörän abs anturiin asti vikaa... vielä valu myös jarrunesteest takaa... Ja joskus kovil pakkasil tosiaa noi sähköt sekoo ettei toimi mikää, been there. Ei oo vakavaa.

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija