300M lasinpesu neste pumppu ym ei toimi

Autosähköön liittyvä yleinen keskustelu
rantpe
CCoF-Mestari
CCoF-Mestari
Viestit: 225
Liittynyt: Ma Huhti 18, 2016 5:37 pm

300M lasinpesu neste pumppu ym ei toimi

Viesti Kirjoittaja rantpe » Ke Huhti 20, 2016 10:43 pm

1999 Mallin 300M lasin pesu neste ei tule lasille ja säiliö täynnä mutta pinta-anturi ilmoittaa nesteen vähyydestä? Sulake ehjä koska pyyhkimet toimii.Onko pumppu rikki? Viiksi vika ?Ja pumppu huonossa paikassa vasemman lokasuojan kyljessä sumuvalon ottaa irti kurkistamalla näkyy .Puskuri irti kun tietäisi miten ja kuinka paljon purkamalla pääsee käsiksi mitä kaikkea otetaan irti.uusi osa ostettuna. Ja oikean etu oven lasin nostin lakkasi yht.Äkkiä toimimasta lasi kiilattu ylös , mutta kokemuksia .oven välissä johtokatkoksia ,moottori , katkaisija .Onko jotain ihan tyypillistä "menee" aina? Se sama? Onko kukaan törmännyt samaan asiaan ja miten kuntoon.Olen auton kanssa noviisi viikon nauttinut autosta kun vielä pienet kiusat kuntoon niin nauttimaan kesäajoista. Onko Chryslereille mitään OMAA rompetoria tai vastaavaa ? Niin kuinka usein ja tai jotain Esso kokoontumista saman henkiset vaihtaa kahvikupin ääressä jutustelua? T.Pekka .Itse yritän olla aktiivinen kun saan jotain korjattua tai löydän uuden asian niin yritän laittaa tänne niin olisi kaikille apua. Liikaa tietoa ei ole koskaan. Kaikki mukaan . Ja nyt vaikkei kuulu tähän osioon niin alkuperäinen korjaamo kirja olisi haussa ja etu ja taka roiskeläpät vain alkuperäiset, Ei tarvike läppiä. Ei istu eikä sovi kunnolla paikoilleen. pekka.rantala@elisanet.fi

rantpe
CCoF-Mestari
CCoF-Mestari
Viestit: 225
Liittynyt: Ma Huhti 18, 2016 5:37 pm

Re: 300M lasinpesu neste pumppu ym ei toimi

Viesti Kirjoittaja rantpe » Ti Touko 10, 2016 9:57 am

Pumppu vaihdettu , kävi samalla kun vaihdoin seisontavalo polttimot, pientä sivulle venytystä että sai käden sopimaan kunnolla.US-Partsista ostettu pumppu muuten sopiva lasille lähtevä letkun ulostulo joutui jatkoliittimen + letkua apuna jatkamaan noin 10cm .Nyt toimii.Suihkutin myös liittimeen hapettumia poistavaa ainetta.

Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija