TÄRKEÄ: Tietomurto palveluntarjoajan palvelimella

Sivustoon liittyvät tiedotteet sekä uutiset
Tousta
Ylläpito
Ylläpito
Viestit: 208
Liittynyt: To Syys 25, 2014 12:25 am
Merkki: Chrysler
Malli: Sebring
Vuosimalli: 2005

#1

Viesti Kirjoittaja Tousta »

Tervehdys,

Saimme tiedon sivuston palveluntarjoajalta palvelimelle kohdistuneesta tietomurrosta. Tietomurto on kohdistunut palvelimelle, jossa keskustelufoorumi sijaitsee, ei siis keskustelufoorumille suoraan.

Alla palveluntarjoajalta saatu tieto asiaan liittyen:

"Louhen webhotellipalvelimilla on havaittu tietomurto, jossa palvelimella on ajettu palveluiden toimintaa haittaavaa koodia. Palvelimelle on murtauduttu Exim-sähköpostiohjelmistoon liittyvää haavoittuvuutta hyödyntäen. Haavoittuvuuden korjaavat päivitystyöt aloitettiin välittömästi niiden tullessa saataville, mutta valitettavasti haavoittuvuutta ehdittiin hyödyntämään kesken päivitystöiden.

Näyttöä siitä, että asiakkaiden dataa olisi muokattu tai luettu ei ole."

Henkilötietojen osalta tällä foorumilla ei säilytetä kirjautumistietojen lisäksi muuta, kuin tieto epäonnistuneista kirjautumisista sekä käyttäjän IP-osoitteesta.

Vaikka näyttöä datan vuotamisesta tai muokkaamisesta ei ole, ylläpito suosittelee silti kaikkia käyttäjiä vaihtamaan salasanansa, sekä mahdollisesti muissa palveluissa käyttämänsä saman salasanan oman tietoturvansa vuoksi.

Palveluntarjoaja on aloittanut korjaavat toimenpiteet asian korjaamiseksi palvelimella ja sivuston toiminnassa saattaa täten aiheutua ajoittaista toiminnan keskeytymistä. Tiedotamme sivuston kohdalta olennaisista asioista, kun palveluntarjoaja antaa asiasta enemmän tietoa.

Lisää aiheesta kyberturvallisuuskeskuksen sivuilla:

https://www.kyberturvallisuuskeskus.fi/ ... etomurtoja


Terveisin,

Ylläpito
2.4 L 2005 Sebring

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa