Sebring Avo 2002 huippukuntoinen vain 85 tkm ajettu

Käyttäjien myynti-ilmoitukset
jmyl
Uusi jäsen
Uusi jäsen
Viestit: 1
Liittynyt: Su Marras 12, 2023 5:28 pm

#1

Viesti Kirjoittaja jmyl »

Tulossa alkuvuodesta -24 yleiseen myyntiin, tätä ennen Clubilaisilla mahdollisuus ostaa upea avoSebukka 2002! Huom!! VAIN 85tkm!!

Tässä on erittäin vähän ajettu yksilö 2.7 V6 koneella, jonka historia on aukoton ja tiedossa. Erittäin tarkasti huollettu alusta asti tähän päivään! Vehon saksasta maahantuoma vuoden vanhana ja 10tkm ajettuna jonka jälkeen kahdella omistajalla Suomessa minua ennen 2023 kesään. Tuhansien edestä huoltokuitteja viime vuosien ajalta. keväällä 2023 katsastettu ja tehty iso huolto! Varustelista on kattava, kaikki toimii - myös ilmastointi. Katto on kunnossa ja suojakäsitelty. Kyseessä siis Pohjois-Euroopan malli, eli lämpökatto ja penkinlämmittimet sekä takalasin lämmitin mahdollistavat myös talviautoilun, jos tällä raaskii talvella ajella! Alla upouudet Nokialaiset Hakka Blue:t hakkaturvalla. Uusi auton tyyliin sopiva plug in android soitin bluetoothilla, Google navigoinnilla ym, myös vanha radio mukana.

Päältä erittäin siisti, ei ruostetta. Pohja ruostesuojattu -23. Sisältä siisti ja puhdas. Ei tupakoitu. Limited malli, jossa kaikki varusteet mitä tähän sai. Katto toimii niinkuin pitää ja on ehjä. Mukaan alkuperäinen irrotettava viimasuoja etupenkkien taakse.

Kysy lisää ja kuvia autosta löytyy. Nyt talvisäilytyksessä lämpimässä tallissa Tampereen lähettyvillä. Soitot 040 5516584.

YT Jarmo

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa