CRD 2,8 penkkiveroratkaisu pakettiautoksi?

Vanhemmat sekä uudemmat Voyagerit
PR12
Uusi jäsen
Uusi jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: Ma Helmi 01, 2016 1:04 am

#1

Viesti Kirjoittaja PR12 »

Moi. Kirjauduin uudelleen tänne kun entinen ei laskenut sisälle. Enemmän ottanut pattiin seuraava kun auto nyt toimii ja huollettu 68tkm -12/05 lyhyt Voyager 2,8 CRD:

Ajelen melkein aina yksin, pari tuhatta kilsaa tuli jopa viime vuonna. Joskus mukava laittaa pesukone kyytiin, tai tikkaat. Matkaa aina vain liian vähän.

Järjestys ollut jo kohta vuosia 2/ 2+2. 3-istuttava takimmainen varastossa. Perhekoko 4h. Emäntä hoitaa ne laatufoordillaan..

Turhauttaa maksaa Diisel veroa jos auto on pari viikkoa katoksessa ja käyn muutaman kilsan kauppareissun jos tarvetta tulee/jostain kämpästä pamahtaa vaikka jääkaappi niin mahtuu kyytiin ilman kärryjä. (Helpottaa vuokratöissä)

Ensi katsastuksessa kerron vain että pakettiautoksi kiitos ?

Kiva olis kuulla monikäyttöauto/eri penkkijärjestyksistä sekä nykyajan lakitilanteesta kokemuksia. Juttuja on 6+1 pakettiautoon asti täällä ATK:ssa:)

Sanoivat Trafilta että pitäisi olla sermi, retkeilyautoksi ei riitä mitat? Joensuussa jos käyttäisi taas syssymmällä katastuksessa niin kannattaiskohan verojen puolesta ja ilmeisesti 100km/h rajoitus tulisi?

Tiedän: Olisi pitänyt olla V6 ja Stow&Go tälle käytölle. (Vuokral. autoliike lopetti ja tuli heräteostos kun niin tyylikäs peli)

Jos joku haluaa vähän ajetun bensan yhtä vimpan päälle vaihtaa Dieseliin jos on paljon ajoa niin ei pois suljettu.

Pääasiaan siis. Katsastukseen vain ja sanoo et 2+2 pakettiautoksi niinkuin on ja paljonkohan lie säästäisi. (Turvavyöthän on takaistuttavan kolmessa itsessään niin voisi riittää purkamatta? Penkki jo painaa sen 65kg muistaakseni.)

Ei jaksais seisontaan laittaa aina pariksi viikoksi+... T: PR Jolla Liian vähän ajoa
Razur
Aktiivinen jäsen
Aktiivinen jäsen
Viestit: 38
Liittynyt: La Kesä 06, 2015 1:45 pm
Merkki: Eurooppalaisia

#2

Viesti Kirjoittaja Razur »

Ei taida saada kuin 2 hengen pakettiautoksi enää nykyään. Jää tavaratila muuten liian pieneksi.
PR12
Uusi jäsen
Uusi jäsen
Viestit: 2
Liittynyt: Ma Helmi 01, 2016 1:04 am

#3

Viesti Kirjoittaja PR12 »

Trafilta ja katsastusasemalta samaa. Hienoa elää tässä nykyajassa. On hyvin tukittu. Joskus on saanut 4 paikkaista pakua.

Sama ostaa paku mut 2 tyttöä on ja se vaimokekkin joskus, pitääks se laittaa ruumaan.. Pitää tienata muualta ulkomailta ja lähteä ajelemaan "koko rahan edestä" kai sit.

Kätevyydestä verotetaan Yrittäjää. Kiitos jollekkin Avensis/naisten Focus ym tarjouksille No Thanks. Laitetaan sit seisomaan jos ei muuta keksi. Ajollahan tästä pääsis. Kuka ajais? (Ihan mukavaa touhua on;)
masiina
CCoF-Mestari
CCoF-Mestari
Viestit: 447
Liittynyt: Ma Marras 17, 2014 8:00 pm
Merkki: chrysler
Malli: grand voyager
Vuosimalli: 2002
Iskutilavuus: 3.3 v6

#4

Viesti Kirjoittaja masiina »

mä en ymmärrä miksi kaikki pitää tehdä niin helvetin vaikeaksi suomessa,hurjat pykäläviidakot ja sellasta kapulakieltä ettei kukaan tajua.tai sitten on 500sivuiset ohjeet ja niin kuivaa tekstiä ettei kukaan jaksa lukea.luulisi virkamiehille olevan se ja sama onko autossa sermiä vai ei jne.afrikkaan menee noita vanhoja hiaceita kuin häkää.joku oli myynyt mustalle miehelle hiacen missä monta penkkiriviä,vanha taxi tms.oli ylpeenä sanonu et mahtuu paljon porukkaa kyytiin.siihen musta mies että niin,mutta kun repii penkit irti mahtuu vielä enemmän! :lol: joskus soisi virkamieskoneistolle maalaisjärjen käyttöä....
Mopadi
CCoF-Mestari
CCoF-Mestari
Viestit: 248
Liittynyt: Ma Maalis 23, 2015 10:22 pm
Merkki: Chrysler
Malli: Grand Voyager
Vuosimalli: 2008
Iskutilavuus: 2.8 I4
Varustetaso: Limited

#5

Viesti Kirjoittaja Mopadi »

OT/jos vaihtaisin diisseliin. Paljonko tommosen Voyagerin dieselvero on vuodessa? Ite suunnittelin uudempaa 05-08 dieselinä nyt kun työmatkaa on 40 suuntaansa. 2,4 bensa -automaatti haukkaa 12l satkulle. Manuaski -diesel vie 6-8? Niin lukee autoliikkeen mainoksessa :-)
- Chrysler Grand Voyager 2008 2.8 CRD ajossa, suuttimet vaihdettu, toimii
- Chrysler Neon II 2.0 vara-auto
- Chrysler Neon II 2.0 vara-auton vara-auto
PR1
Uusi jäsen
Uusi jäsen
Viestit: 10
Liittynyt: Ma Huhti 06, 2015 11:50 pm
Merkki: Chrysler
Malli: Voyager
Vuosimalli: 2005
Iskutilavuus: 2,8 CRD

#6

Viesti Kirjoittaja PR1 »

Taas tätä kun ei vieläkään saanut aikaiseksi. Onkohan tilanne muuttunut vaihteeksi?

Trafilla: https://www.traficom.fi/sites/default/f ... oyager.pdf

Säästö olisi 438e/vuosi (945-507 diesel verossa, trafilla laskuri) ja 80e osakaskossa. Liikennevakuutukseen ei vaikuta.

Sehän jo kannattaisi. Aro Yhtymällä näkyy muut merkit edustuksessa. Mistähän sais seinän nykyään etupenkkien taakse. Verkko pitäisi olla niin lämmitystä puhaltais taaksekkin ja kylmää. Jollain sai olla penkkien kiinnityksetkin muutettavuuteen perustuen entisellään. Voi Pojat olispa liian helppoa mut voisi takaa mutteroida umpeen levyt niinkuin joskus katsuri sanoi niin että saisi vielä auki jos haluaa muuttaa.

Ostettais verkkomallin seinä & tarvikkeet muutosta varten.
StevenGulge
Uusi jäsen
Uusi jäsen
Viestit: 4
Liittynyt: Ke Elo 14, 2024 5:00 pm

#7

Viesti Kirjoittaja StevenGulge »

The expert can suggest on keeping or disposing certain furniture. They give tips for optimizing both indoor and exterior appearance to draw to prospective viewers. Their own offerings consist of taking top-notch images and writing enticing narratives to highlight important elements. Moreover, they'll position your listing on a well-known property portal.

Effortless Home Listing through Broker-Endorsed Tactics 2fd847a
Vastaa Viestiin

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa